Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
Campionatul Mondial de Sambo pentru Tineret şi Juniori va avea loc la Ploiești
06 Oct 2016

Campionatul Mondial de Sambo pentru Tineret şi Juniori va avea loc la Ploiești

Federaţia Română de Sambo organizează în perioada 7-9 octombrie 2016 Campionatul Mondial de Sambo pentru Tineret şi Juniori. Competiţia, care se va desfăşura în Sala Olimpia din Ploieşti, adună la start 37 de ţări, între care şi România. Este pentru prima dată când România gazduieşte un campionat mondial de sambo.

Campionatul Mondial de Juniori şi Tineret se desfăşoară o dată pe an, sub egida Federaţiei Internaţionale de Sambo – FIAS. Sportivii participanţi au vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani. Deschiderea oficială a competiţiei va avea loc vineri 7 octombrie 2016 în Sala Olimpia din Ploieşti, începând cu ora 17.00.

La invitaţia preşedintelui FR Sambo, Viorel Gâscă, vor participa la festivitatea de deschidere, printre alte personalităţi, Corina Ungureanu – dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică artistică şi Alina Dumitru – aur olimpic în 2008 şi argint olimpic în 2012 la judo.

Alte știri din Arte marțiale