Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
Campionatul Mondial de Dans Sportiv are loc în weekend la București
30 Oct 2017

Campionatul Mondial de Dans Sportiv are loc în weekend la București

Bucureștiul îmbracă haine de gală în acest weekend și se pregătește pentru un spectacol sportiv strălucitor, DANCEFEST 2017, pe ringul Salii Polivalente.

Cei mai buni dansatori sportivi din lume vor concura pentru câștigarea aurului mondial la categoria Junior II latino. Un sfârșit de săptămână plin de dans și energie, eleganța și talent, competiția ne va introduce într-o atmosferă specifică petrecerilor din anii '20, petrecerile Marelui Gatsby.

DANCEFEST va aduce in premiera nationala Campionatul Mondial Junior II latino, reunind astfel sportivi din 5 continente si aproximativ 80 de tari. Malaezia, Australia, Statele Unite ale Americii, China, Japonia, Filipine, Vietnam, Anglia, Franta, Spania, sunt cateva dintre tarile care si-au desemnat perechile in confruntarea mondiala, iar dintre tarile cu traditie in dansul sportiv amintim Rusia, Italia, Germania si bineineinteles Romania.

La ediția 2017 a Campionatului Mondial de Juniori II vor participa campionii și vicecampionii nationali din tarile respective prezente, România fiind reprezentata de perechile Eric Nițu - Antonia Iosub și Andrei Petcu - Bianca Buzuleac.

Numărul sportivilor ce vor evolua la Sala Polivalentă se va ridica la aproximativ 2000.

In cadrul evenimentului se va desfasura si concursul international WDSF International Open Standard si Latino la categoriile de adulti si tineret, precum si competii pe diferite nivele valorice si clase de
varsta.

Competitia se va desfasura timp de 3 zile, vineri, 3 noiembrie, incepand cu orele 11:00, iar sambata si duminica, 4-5 noiembrie 2017, de la orele 9:30.

Alte știri din Dans sportiv