Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Campionatul Mondial: România - Spania 19-17Sorin Pană / SportPictures.eu
06 Dec 2017

Campionatul Mondial: România - Spania 19-17

Naționala feminină de handbal a României a obținut marți seara a treia victorie în Grupa A a Campionatului Mondial, 19-17 (9-7) cu Spania.

Spania a început mai bine meciul și s-a aflat în mai multe rânduri în avantaj, dar de la scorul de 6-4 în favoarea ibericelor au urmat cinci goluri consecutive ale României, care a avut cea mai mare diferență din întreg meciul, 9-6. La pauză, România conducea cu 9-7.

Spania a marcat primele trei goluri ale reprizei secunde (10-9), iar apoi s-a desprins din nou la două lungimi, 14-12. România a reușit egalarea la 17, iar apoi a marcat de alte două ori până la final, câștigând cu 19-17.

După acest succes România a urcat pe primul loc în grupă și și-a asigurat calificarea în optimile de finală ale competiției. În celelalte meciuri ale grupei, Slovenia a învins Angola cu 32-25, iar Franța a trecut de Paraguay cu 35-13.

Joi sunt programate meciurile din etapa a patra a fazei grupelor: Paraguay - Slovenia, România - Angola și Spania - Franța.

Alte știri din Handbal