Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Campionatul Mondial: România - Puerto Rico 47-14Dan Tautan / Mediafax Foto
05 Dec 2015

Campionatul Mondial: România - Puerto Rico 47-14

Naționala feminină de handbal a României a surclasat cu scorul de 47-14 (23-3) selecționata Puerto Rico, sâmbătă seara, la Frederikshavn, în primul său meci din Grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin din Danemarca.

Partida a constituit un veritabil antrenament cu public pentru jucătoarele antrenate de suedezul Tomas Ryde, care au făcut o primă repriză foarte bună, marcând 23 de goluri și primind doar 3. După pauză, tricolorele nu au putut fi oprite în atac, dar în apărare au evoluat mai puțin concentrate, încasând 11 goluri.

Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost extrema dreapta Laura Chiper, cu 10 goluri. Au mai înscris: Ana-Maria Tănăsie 6 goluri, Crina Pintea 5, Eliza Buceschi 4, Cristina Neagu 4, Gabriella Szucs 4, Gabriela Perianu 3, Patricia Vizitiu 3, Oana Manea 2, Adriana Nechita 2, Aurelia Brădeanu 1, Luciana Marin 1, Melinda Geiger 1, Ionica Munteanu (portar) 1. Au mai jucat portarul Paula Ungureanu (procentaj 81%, 13 șuturi apărate din 16) și Valentina Ardean-Elsei.

România va disputa următoarea partidă luni, de la ora 17,00, cu Kazahstan.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Handbal