Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Campionatul Mondial: România - Paraguay 29-17Sorin Pană / SportPictures.eu
03 Dec 2017

Campionatul Mondial: România - Paraguay 29-17

Naționala României a debutat cu victorie la Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania, învingând selecţionata Paraguayului cu 29-17, într-un meci disputat la Trier.

România a controlat de la un capăt la celălalt partida cu Paraguay. După primele zece minute, tricolorele s-au distanţat la trei goluri, iar până la pauză diferenţa s-a majorat la nouă goluri.

În repriza a doua, Ambros Martin revenit la formula de bază cu două schimbări, Berbece şi Dedu, care le-au înlocuit pe Udriştioiu şi Dumanska. Sud-americancele s-au bucurat ca la şcoală după un debut de repriză cu două goluri, motiv pentru care au mai redus din diferenţă, 16-9. Eliza Buceschi a spart gheaţa în partea secundă în minutul 34, iar de acolo a început ”festivalul”. Diferenţa de 10 goluri a fost atinsă în minutul 38 (20-10), apoi a crescut până al 12 goluri, 23-11 (min. 23).

În celelalte meciuri ale gurpei, Spania a învins Angola cu 28 la 24, iar Slovenia a produs surpriza trecând de Franța cu 24 la 23.

Alte știri din Handbal