Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Campionatul Mondial: România - Kazahstan 36-20Dan Tautan / Mediafax Foto
07 Dec 2015

Campionatul Mondial: România - Kazahstan 36-20

Naționala feminină de handbal a României a surclasat formația Kazahstanului cu scorul de 36-20 (18-12), luni, la Fredrikshavn, în al doilea său meci din Grupa D a Campionatului Mondial din Danemarca.

Tricolorele au început greoi meciul și a fost condusă în prima partide întâlnirii de modesta echipa kazahă, care a surprins prin apărarea agresivă și avansată. România a egalat în minutul 18 (9-9), iar apoi s-a desprins pe tabela de marcaj la 13-9 (21), după o triplă reușită de Ardean-Elisei și un gol marcat de Manea. La pauză, România conducea cu 18-12, pentru ca repriza secundă să fie mult mai facilă pentru selecționata antrenată de suedezul Tomas Ryde, care s-a detașat clar pe tabelă, în ciuda faptului că a ratat numeroase situații clare de gol și nu a profitat de multe momente favorabile.

Pentru echipa României au marcat Adriana Nechita 6 goluri, Oana Manea 6, Eliza Buceschi 5, Valentina-Ardean Elisei 5, Laura Chiper 3, Ana-Maria Tănăsie 3, Aurelia Brădeanu 2, Melinda Geiger 2, Crina Pintea 2, Cristina Neagu 1, Patricia Vizitiu 1.

După 47-14 cu Porto Rico și 36-20 cu Kazahstan, România va disputa marți primul meci dificil din grupă, contra Spaniei, de la ora 19,15.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Handbal