Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Campionatul European: Germania - România 3-1Bogdan Danescu / Mediafax Foto
27 Sep 2015

Campionatul European: Germania - România 3-1

Selecționata României a fost învinsă de Germania cu scorul de 3-1 (25-14, 24-26, 25-15, 25-19), duminică, la Eindhoven, într-un meci din Grupa D a Campionatului European de volei feminin din Belgia și Olanda. Tricolorele au cedat după o oră și 51 de minute de joc, în fața a 576 spectatori.

România a fost dominată în toate seturile, dar în al doilea a reușit să se impune neașteptat, pe final. Și în acest meci, Adina Salaoru, cu 6 puncte, a fost cea mai bună jucătoare a echipei antrenate de Guillermo Gallardo. De la învingătoare s-au remarcat Wiebke Silge, 9 puncte, Margareta Anna Kozuch, cu 8 puncte, și Heike Beier, 6 puncte.

În celălalt meci al grupei, Serbia a dispus cu 3-0 de Cehia. Serbia ocupă primul loc, cu 6 puncte, urmată de Cehia, 3 p, Germania, 3 p, România, 0 p.

Luni sunt programate ultimele două partide din grupă, Germania - Cehia (18,00, ora României) și România - Serbia (21,00). Câștigătoarele grupelor se califică direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 2 și 3 joace baraje de calificare în sferturi.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Volei