Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Badminton
Campionatele naționale și-au desemnat câștigătoriiAFP / Mediafax Foto
22 Iun 2015

Campionatele naționale și-au desemnat câștigătorii

Collins Valentine Filimon și Andra Olariu au câștigat titlurile de campioni naționali ai României la badminton pentru seniori, în probele de simplu, duminică, în Sala "Constantin Jude" din Timișoara.

La simplu masculin, Collins Valentine Filimon, al doilea favorit, l-a învins în finală pe Robert Ciobotaru, cap de serie numărul unu, cu 21-18, 16-21, 21-13.

La simplu feminin, Andra Olariu, principala favorită a profitat de abandonul Magdei Lozniceriu, cap de serie numărul doi, la scorul de 9-3.

Finala masculină de dublu a fost câștigată de perechea Robert Ciobotaru / Daniel Cojocaru, care s-a impus cu 21-15, 21-15 în fața cuplului Florin Posteucă/Mircea Vasiu.

La dublu feminin, victoria a revenit perechii Magda Lozniceriu / Alexandra Milon, cu 21-15, 21-17 în finala cu Carmen Blănaru/Irina Popescu.

În proba de dublu mixt, Daniel Cojocaru / Alexandra Milon, principalii favoriți, s-au impus în finala cu Robert Ciobotaru/Adelina Marin, cu scorul de 21-23, 21-13, 21-16.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Badminton