Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
Campionatele Naționale de marș se dispută la Arena NaționalăBogdan Iordache / Mediafax Foto
16 Mar 2017

Campionatele Naționale de marș se dispută la Arena Națională

În perioada 18-19 martie, pe un traseu în aer liber, trasat în jurul Arenei Naționale din București, va avea loc o nouă ediție a Campionatelor Naționale de marș, varianta de iarnă.

Competiția se desfășoară pe diverse distanțe și pentru diverse categorii de vârstă, sub egida Federației Române de Atletism.

Cea mai lungă cursă este cea a seniorilor, care vor mărșălui pe distanța de 50 de kilometri. Proba de marș este una foarte tehnică, sportivii neavând voie să ridice, în același timp, ambele picioare de pe sol. În cazul în care arbitri constată această abatere, ei acordă avertismente sportivilor în cauză. Al treilea avertisment acordat aceluiași sportiv atrage, după sine, descalificarea acestuia din cursă.

Tot de către Federația Română de Atletism vor fi organizate, în 18 și 19 martie, Campionatele Naționale de juniori 3, varianta indoor, la București, la sala de atletism din incinta Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu”.  

Alte știri din Atletism