Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Lupte
Campionatele Europene pe echipe vor avea loc la BucureștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Nov 2016

Campionatele Europene pe echipe vor avea loc la București

În perioada 16-19 noiembrie în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din București vor avea loc Campionatele Europene pe echipe.

La toate cele trei categorii, feminin, libere și greco-romane, vor participa câte șase echipe, care vor fi împărțite în două grupe a câte trei. În funcție de rezultatele și ierarhiile din serii, se vor forma duete pentru partidele de clasament.

O partidă constă din 8 meciuri, la tot atâtea categorii de greutate diferite.

La feminin, alături de România vor lupta pentru titlul continental echipele naționale ale Ucrainei, Belarusului, Rusiei, Azerbaidjanului și Germaniei.

La lupte libere, partenerele noastre de întrecere sunt Georgia, Rusia, Belarus, Ucraina și Azerbaidjan, în timp ce competiția luptelor greco-romane le are în prim-plan pe România, Rusia, Azerbaidjan, Armenia, Turcia și Ucraina.

La lansarea invitațiilor s-a ținut cont de clasamentele întocmite la Campionatele Europene individuale de la Riga (Letonia) din acest an.

Categoriile la care se va concura sunt următoarele:

feminin: 48 kg, 53 kg, 55 kg, 58 kg, 60 kg, 63 kg, 69 kg, 75 kg

libere: 57 kg, 61 kg, 65 kg, 70 kg, 74 kg, 86 kg, 97 kg, 125 kg

greco-romane: 59 kg, 66 kg, 71 kg, 75 kg, 80 kg, 85 kg, 98 kg,130 kg

Alte știri din Lupte