Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Campioana remaniază lotul pentru noul sezonRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Iun 2018

Campioana remaniază lotul pentru noul sezon

În așteptarea tragerii la sorți a grupelor EHF Champions League ce va avea loc pe 29 iunie, campioana Dinamo a operat schimbări importante în lot, nu mai puțin de șase la număr.

Primele transferuri anunțate au fost cele ale internaționalilor români Nicu Negru (24 ani, extremă stânga) și Andras Szasz (24 de ani, pivot), ambii evoluând sezonul anterior la CSM București. Pentru postul de extremă dreapta, Dinamo a obținut semnătura bosniacului Muhamed Zulfic (26 de ani), care revine astfel în tricoul ”alb-roșu” după o pauză de doi ani. Zulfic a jucat la Dinamo în sezonul 2015-2016, când a marcat 83 de goluri în Liga Națională și 25 în Cupa EHF.

Pentru postul de inter dreapta conducerea tehnică s-a orientat către internaționalul tunisian Amine Bannour (28 de ani), ultimul an echipier al celor de la Chambery Savoie (Franța) pentru care a jucat 16 meciuri și a marcat 54 de goluri.

Croatul Ante Kuduz (23 de ani, 2,03 metri înălțime / 105 kilograme) a semnat pentru formația din Ștefan cel Mare, fiind un jucător care evoluează pe postul de inter stânga, dar este și un apărător foarte bun (central și intermediar stânga). Kuduz a jucat în ultimul sezon în Elveția, la Pfadi Winterthur, unde a marcat 110 goluri în 35 de meciuri disputate în patru competiții (inclusiv Cupa EHF).

Pentru postul de coordonator de joc, dinamoviștii au cooptat un handbalist cu mare experiență, tunisianul în vârstă de 30 de ani Kamel Alouini.

Alte știri din Handbal