Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Campioana anunță noutăți în lotRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Iul 2018

Campioana anunță noutăți în lot

CFR Cluj anunță pe site-ul oficial două transferuri importante și continuarea unei colaborări. Astfel, internaționalul maghiar Adam Lang și atacantul camerunez Robert Ndip Tambe au semnat contracte cu echipa Campioană a României, în timp ce Cristi Manea, unul dintre cei mai buni fundași laterali români ai momentului, revine la echipa alături de care a câștigat campionatul în România. În vârstă de 20 de ani, apărătorul dreapta a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai CFR-ului în sezonul trecut, evoluând în 35 din cele 36 de partide din Liga 1.

În privința noilor veniți, stopperul maghiar are 25 de ani și a evoluat în carieră la echipe precum: Veszprém, Gyor, Videoton, Dijon și Nancy, iar începând din sezonul 2018/2019 este noul fundaș al CFR-ului. În sezonul 2012/2013, la doar 20 de ani, Lang a ieșit campion al Ungariei cu ETO Gyor. Atacantul Robert Ndip Tambe a venit în Gruia după despărțirea de echipa turcă Adana Demirspor, trupă pentru care a marcat în sezonul trecut 14 goluri în Cupă și Campionat. În 2016, Tambe a câștigat alături de reprezentativa țării sale, Camerun, Cupa Africii pe Națiuni.

Alte știri din Liga 1