Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Camille Ayglon a semnat pe un sezon cu CSM BucureștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Apr 2016

Camille Ayglon a semnat pe un sezon cu CSM București

CSM Bucureşti a prezentat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, un nou transfer pentru sezonul 2016-2017, cel al interul dreapta Camille Ayglon Saurina. În vârstă de 30 de ani, jucătoarea din naţionala Franţei vine de la Nimes şi are ambiţii mari alături de „tigroaice”.

„Pentru mine este primul contract în afara Franţei şi îmi doresc să câştig cât mai multe trofee cu CSM Bucureşti. Aveam nevoie de noi obiective, CSM București este o echipă calificată în turneul Final 4 al Champions League și are ambiții mari în continuare. Știu câte ceva despre handbalul românesc și România. Am avut colege două jucătoare din România, Mădălina Simule și Ionela Stanca. Am vorbit și cu Gnonsiane Niombla, care a fost cu ceva timp în urmă la București. I-am cerut părerea și selecționerului Franței, Olivier Krumbholz”, a declarat cea de a doua jucătoare franceză ce va evolua la CSM București în sezonul viitor, după Gnosiane Niombla, care va veni de la Fleury Loiret.

„Ne-am dorit foarte mult acest transfer, în condiţiile în care Camille Ayglon este jucătoare de mâna stângă. Aveam nevoie de o jucătoare pe acest post. Sper să ne ajute în viitorul sezon. Este pentru pentru prima dată când vine în România, iar eu îi urez bun venit și mult succes! Este vorba de un prim an de contract, 2016-2017, după care vom vedea ce va urma. Noi vom încerca să o ajutăm cu integrarea şi cu celelalte formalităţi”, a punctat team-managerul Nicolae Luca. Camille Ayglon Saurina va juca la CSMB cu tricoul cu numărul 11, pe care team-managerul Nicolae Luca i l-a oferit simbolic în cadrul conferințe de prezentare. ”Este un tricou pe care l-a ales Camille”, a precizat Nicolae Luca.

La conferința de presă a fost prezent și antrenorul Kim Rasmussen. ”Cred că este fantastic că CSM București transferă jucătoare valoroase, cum este Camille Ayglon. Echipa va arăta impresionant pentru următorul sezon. Cu siguranță, CSM se va bate din nou pentru turneul Final 4 al Champions League”.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal