Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Calificări AO: Buzărnescu, la un pas de tabloul principalMarian Burlacu / SportPictures.eu
12 Ian 2021

Calificări AO: Buzărnescu, la un pas de tabloul principal

La capătul unui joc de aproape trei ore, Mihaela Buzărnescu a obținut biletul pentru finala calificărilor pentru tabloul principal al Australian Open. Într-o partidă disputată la Dubai în turul doi de pe tabloul calificărilor, Mihaela a jucat contra americancei Claire Liu, locul 218 WTA, și a avut nevoie de set decisiv pentru a se impune în fața unei jucătoare care a crezut în șansa ei și a jucat-o până la capăt.

Compatrioata noastră a condus cu 4-1 și a ratat o minge de set pe propriu serviciu la 5-4 pentru a-și adjudeca la mare luptă tiebreak-ul primului set revenind de la 4-6. Efortul depus pentru a câștiga setul inaugural a costat-o în actul secund, când adversara sa s-a distanțat la 4-1 cu două break-uri și a închis setul la 2. Decisivul a debutat cu un schimb de break-uri, apoi fiecare parte și-a ținut serviciul până la 4-4. Buzărnescu a reușit apoi hold-ul cu mari emoții, după ce a salvat patru mingi de break, iar în ghemul 10 s-a distanțat la 0-40 și a închis partida cu scorul de 7-6 (6), 2-6, 6-4.

Meciul decisiv pentru accederea pe tabloul principal îl va juca împotriva unei alte americance, Whitney Osuigwe, locul 161 WTA, iar pentru accederea în finală ea are asigurate 30 de puncte de clasament și un cec în valoare de 52.500 dolari australieni.

Alte știri din Tenis de câmp