Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
CSU asesoft Ploiești, campioană naționalăSportPictures.eu
12 Iun 2014

CSU asesoft Ploiești, campioană națională

Astăzi s-a încheiat ediția 2013-2014 a campionatului național masculin de baschet. CSU Asesoft Ploieși și-a păstrat titlul de anul trecut, după o finală care s-a întins în maximum de meciuri, cinci, în fața celor de la CSM Oradea.

În jocul decisiv, prahovenii s-au impous cu scorul de 100-94, pe teren propriu. Coșgeterii meciului au fost Mohammed cu 27 de puncte și Lee, cu 25 de puncte. De la oaspeți s-a remarcat Markovic, cu un total de 21 de puncte în statisticile oficiale.

Meciul a fost echilibrat în primul său sfert, care de altfel s-a încheiat la egalitate, 28-28. Bihorenii au condus chiar la pauza mare, cu un punct avans, 48-47, după care, la finele actului trei, ecartul minim s-a păstrat, însă în favoarea gazdelor, scor 70-69.

Cea mai clară diferență între cele două combatante s-a înregistrat în actul de închidere, cu un parțial de 30-25 pentru CSU Asesoft. Un aport important l-a avut și pivotul Krapic, care a dominat lupta sub cele două panouri. Jucătorul ploieștenilor a fost lider incontestabil la capitolul recuperări, cu 9 astfel de reușite. 

Cu această ocazie, CSU Asesoft Ploiești își adaugă în palmares al nouălea titlu, din care ultimele trei consecutive. Gruparea ploieșteană mai are în vitrină 6 Cupe ale româniei, dar și Fiba EuroCup, cucerită în 2005. 

Alte știri din Baschet