Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
CSU Asesoft Ploiești pierde trenul spre fazele superioare
12 Dec 2013

CSU Asesoft Ploiești pierde trenul spre fazele superioare

Disputat în cadrul grupei E a EuroCup, meciul de baschet dintre CSU Asesoft Ploiești și Hapoel Migdal Jerusalem (Israel) s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 69-77 (pe sferturi 17-21, 18-22, 18-17,1 6-17).

A fost cea de a șasea înfrângere pentru baschetbaliștii ploieșteni în această grupă, ceea ce anulează șansele lor de a trece în faza următoare a competiției, un rezultat favorabil astăzi fiind condiția necesară pentru a rămâne în cursă.

Meciul a avut o desfășurare identică în cele patru sferturi, cu oaspeții conducând și gazdele încercând să se apropie, o joacă de-a șoarecele și pisica în care pisica a fost mai pragmatică!

La învingători s-au evidentiat Lior Eliyahu cu 15 puncte și 8 recuperări și Josh Duncan cu 15 puncte și 9 recuperari, iar de la noi cel mai bun jucător a fost de departe Alhaji Mohammed cu 23 de puncte și 3 pase decisive.

Asesoft mai are de disputat un meci în grupă, pe 17 decembrie acasă cu Lukoil Academic Sofia, aflându-se în acest moment pe poziția a 5-a, penultima.

Alte știri din Baschet