Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
CSU Asesoft Ploiești a preluat conducerea în finala LNMBSportPictures.eu
08 Iun 2014

CSU Asesoft Ploiești a preluat conducerea în finala LNMB

Al treilea meci al finalei Ligii Naționale Masculine de Baschet a fost câștigat de CSU Asesoft Ploiești, care s-a impus în deplasare cu scorul de 88-80, pe terenul celor de la CSM Oradea. Prahovenii au luat o opțiune serioasă pentru victorie încă din primul sfert, pe care l-au câștigat cu 24-15, după care și-au conservat avantajul până la final. Mohammed a fost din nou coșgeterul oaspeților, cu 19 puncte în cont, în timp ce locotenenții săi s-au numit Krapic, 15 puncte sau Flowers, 14 puncte marcate.

De la bihoreni s-a remarcat Nicoară, cu un double-double compus din 12 puncte și 10 recuperări, dar și Subotic, 18 puncte, Dillon 17 puncte ori Markovic, 14 puncte.

La general, CSU Asesoft conduce cu 2-1, iar duminică, de la ora 19:45 se dispută al patrulea meci, în Sala Sporturilor Antonio Alexe din Oradea. Dacă gazdele vor câștiga, atunci seria mai vine odată la Ploiești, pentru meciul decisiv. 

Alte știri din Baschet