Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CSM Volei Alba Blaj, la un pas de turneul Final Four al Cupei ChallengeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Dec 2020

CSM Volei Alba Blaj, la un pas de turneul Final Four al Cupei Challenge

Federația europeană de volei a adoptat sistemul ”bulelor epidemiologice” pentru fazele optimilor de finală și a sferturilor de finală ale Cupei CEV și Cupei Challenge pentru a limita riscurile asociate coronavirusului. Gazdă a unuia dintre turneele din Cupa Challenge, CSM Volei Alba Blaj a dispus astăzi de spanioloaicele de la Sanaya Libby`s La Laguna cu un categoric 3:0 (25:19, 25:10, 25:22). Mâine, blăjencele vor juca în sala „Transilvania” din Sibiu contra celor de la VK Prostejov, cehoaicele beneficiind de forfait-ul portughezelor de la AJM FC do Porto și avansând fără luptă în faza sferturile de finală. Câștigătoarea mini-turneului urmează să evolueze în turneul Final Four programat în luna februarie a anului viitor.

Săptămâna viitoare CSM Lugoj se va deplasa în Insulele Canare, la Las Palmas de Gran Canaria. ”Centro Insular de Deportes” va găzdui mini-turneul în care bănățencele vor evolua în 16 decembrie contra turcoaicelor de la THY Istanbul, în celălalt meci urmând a se întâlni gazdele de la CV Gran Canaria și franțuzoaicele de la Vandoeuvre Nancy VB.

În CEV Cup, CSM Târgoviște a învins ieri la Zagreb gazdele de la Mladost cu scorul de 3:0 (25:19, 25:23, 25:18). În această seară, elevele lui Dragan Nesic nu au putut prepeta prestația bună și în meciul din sferturile de finală contra franțuzoaicelor de la Beziers Angels, care s-au impus cu 3:0 (25:19, 25:18, 27:25).

În optimile de finală ale Cupei Challenge la volei masculin, Dinamo București a trecut ieri în turneul de la Milano de formația bulgară Marek Union Ivkoni Dupnitsa cu scorul de 3:0 (25:22, 25:19, 25:22), însă astăzi a trebuit să se recunoască învinsă tot în minim de seturi de formația gazdă Allianz Powervolley Milano, scorul fiind de 3:0 (25:18, 25:22, 25:19) în favoarea italienilor.

În competiția masculină a CEV Cup, CSM Arcada Galați se va deplasa peste o săptămână la Moscova unde pe Arena de Volei Dinamo vor întâlni pe 16 decembrie formația olandeză Amysoft Lycurgus Groningen, iar în cazul unei victorii împotriva puternicei formații batave vor juca a doua zi contra câștigătoarei duelului OK Vojvodina Seme Novi Sad (Serbia) - Dinamo Moscova.

Alte știri din Volei