Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CSM Volei Alba Blaj - Sistem9 Yesilyurt Istanbul în finala Cupei ChallengeValentin Macrea / SportPictures.eu
03 Mar 2021

CSM Volei Alba Blaj - Sistem9 Yesilyurt Istanbul în finala Cupei Challenge

CSM Volei Alba Blaj s-a impus astăzi și în manșa retur a semifinalei Cupei Challenge la volei feminin pe terenul formației maghiare 1. MCM-Diamant Kaposvar și va disputa ultimul act al competiției contra turcoaicelor de la Sistem9 Yesilyurt Istanbul.

În partida disputată în Kaposvár Aréna, elevele lui Darko Zakoc au cedat la limită setul inaugural, dar au înăbușit rapid speranțele gazdelor cu o serie de trei seturi adjudecate pe merit. Unguroaicele au tras cu dinții de setul 3 pentru a spera la minunea unui ”set de aur”, dar căpitanul Ioana Maria Baciu și-a condus colegele către victorie cu un total de 24 de puncte din 21 de atacuri și 3 ași din serviciu.

Scorul de 3:1 (23:25, 25:18, 27:25, 25:21) a fost stabilit după 102 minute de joc și le propulsează pe blăjence în ultimul act al competiției.

În cealaltă semifinală s-au întâlnit două formații din Istanbul, Sistem9 Yesilyurt, la care evoluează și compatrioata noastră Alexia Căruțașu, reușind să se impună cu două victorii la scor identic, 3:2, în fața celor de la THY.

Finala competiției se dispută în dublă manșă și încă nu are o dată stabilită.

Alte știri din Volei