Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
CSM Târgoviște a câștigat Cupa României Cosmin Iftode / SportPictures.eu
11 Feb 2017

CSM Târgoviște a câștigat Cupa României

Fabulos meci în Sala Sporturilor "Kati Szabo" din Sfântu Gheorghe, în finala Cupei României 2017. Lupta pentru al doilea trofeu al baschetului românesc a început mai bine pentru brașovencele de la Olimpia CSU, susținute din tribune atât de o galerie venită de sub Tâmpa, cât și de spectatorii locali din Sfântu Gheorghe.

Plecata din postura de echipa favorita, mai ales dupa eliminarea in semifinale a gazdelor de la Sepsi Sic Sfantu Gheorghe, CSM Târgoviște, desi sustinuta si ea de o galerie proprie, a parut mai timorata in prima parte a meciului, ratand inexplicabil, in vreme ce, de partea cealalta, Webb, Pesovici si Ghizila au evoluat aproape fara greseala.

Dupa pauza, echipa damboviteana a jucat ultima "carte", cea a pressingului agresiv, iar aceasta tactica defensiva a dat roade, CSM recuperand un deficit de 15 puncte. Finalul a fost plin de suspans, Olimpia CSU crezandu-se pentru cateva minute castigatoare a trofeului, dupa un cos reusit in ultima secunda de joc. Brigada de arbitri, condusa de Laurentiu Grigoras, a apelat insa la proba video pentru a decide daca reusita brasovencelor a fost in timpul regulamentar sau dupa expirarea lui. Verdictul a fost favorabil targovistencelor: Cosul Olimpiei CSU nu a fost validat, iar bucuria s-a mutat in tabara targovisteana.

Scor final 64-63 si Cupa Romaniei ajunge in cetatea Chindiei.

S-au remarcat, de la castigatoare, Poole - 23 p (5x3), Coker - 14 p, 9 rec si Green - 7 p(1x3), 10 rec, iar de la brasovence Webb - 22p (2x3), Pesovic - 17p (3x3), Ghizila - 12 p (4x3), 4 rec.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet