Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
CSM Satu Mare a deschis etapa cu o victorieSportPictures.eu
08 Mar 2014

CSM Satu Mare a deschis etapa cu o victorie

Satu Mare a fost oraşul care a deschis etapa a 23-a de baschet feminin, din cadrul Ligii Naţionale. S-au întâlnit două echipe aflate una lângă cealaltă în clasament, pe locurile şapte (gazdele) şi opt (oaspetele), la un punct diferenţă. După meci, s-au păstrat locurile, dar a crescut ecartul la două puncte, prin victoria favoritelor publicului local.

CS Municipal Satu Mare – BCM Danzio Timişoara 65 – 50 (21-11, 8-13, 16-12, 20-14)

Echilibrul din clasament nu s-a demonstrat şi pe teren, Danzio a testat iniţiativa doar cinci minute din primul sfert, apoi s-a întors din drum, formaţia gazdă fiind cea care a ajuns mai repede la graniţa cu victoria.

A fost mai întâi un avantaj de unsprezece puncte după primul sfert. Danzio s-a străduit mai mult în sfertul doi, s-a apărat mult mai eficient, primind doar opt puncte. La pauză, mai erau cinci puncte între gazde şi vizitatoare. Repriza a doua a fost similară, avantajul a rămas permanent la CSM, crescând la final la cinciprezece puncte.

Echipa din Satu Mare este acum mai bine fixată în teritoriul de play-off, pe când timişorencele stau la graniţă, in vizorul lui Phoenix Galaţi.

Au reuşit cele mai multe puncte: R. Laza (21) pentru Municipal Satu Mare şi B. Pescovic (16) pentru Danzio.

Alte știri din Baschet