Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
CSM Satu Mare a câștigat Cupa României 3x3, feminin, ediția 2018-2019Mircea Roșca / SportPictures.eu
29 Mai 2019

CSM Satu Mare a câștigat Cupa României 3x3, feminin, ediția 2018-2019

Echipa feminină CSM Satu Mare a cucerit laurii Cupei României 3x3, sezonul 2018-2019, după ce, duminică, gruparea formată din sportivele Andrea Olah, Andreea Hutanu, Adina Pop și Anna Kadar a reușit să treacă în finala competiției KO de echipa Agronomia București, cu scorul de 21-17. Cel de-al treilea loc a revenit echipei Phoenix Constanța, care a dispus în finala mică de ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, cu scorul de 21-19.

Sala Sporturilor din Satu Mare a gazduit in week-end-ul recent incheiat meciurile din cadrul Turneului Semifinal si Turneului Final al Cupei Romaniei 3x3, feminin, sezonul 2018-2019, la start fiind prezente toate cele 13 echipe din LNBF.

In cadrul Turneului Final, intreceri care s-au derulat pana duminica dupa-amiaza, CSM Satu Mare a reusit sa inregistreze 6 victorii din tot atatea meciuri disputate, gruparea locala castigand clar Grupa D iar ulterior castigand confruntarile din sferturi (18-13 cu CSM Tg. Mures), din semifinale (21-15 cu ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe) dar si din finala mare. Pe locul secund s-a clasat Agronomia Bucuresti, echipa care a jucat in formula Alexandra Chitanu, Georgiana Plavitu, Larisa Neagu si Claudia Usurelu, si care a reusit sa adune 4 victorii din 5 partide, castigand clar Grupa C si impunandu-se ulterior in sferturi (22-8 cu Rapid) si semifinale (21-11 cu Phoenix Constanta).

In lupta pentru pozitia a treia a clasamentului final al Cupei Romaniei 3x3, feminin, sezonul 2018-2019, s-au intalnit in finala mica cele doua echipe invinse in semifinale, respectiv Phoenix Constanta si ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe. Jucand in formula Cristiana Cutas, Andreea Beldian, Adelina Duta si Bianca Fota, echipa Phoenix Constanta a reusit dupa un meci dramatic sa treaca in finala mica de rivala ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, cu scorul de 21-19, si astfel a intrat in posesia bronzului.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet