Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
CSM Phoenix Galati a câștigat Campionatul Național U20 MasculinMircea Roșca / SportPictures.eu
24 Apr 2019

CSM Phoenix Galati a câștigat Campionatul Național U20 Masculin

Echipa masculina CSM Phoenix Galati a castigat si cel de-al treilea meci din cadrul Turneului Final al Campionatului National U20, baschetbalistii pregatiti de antrenorul Tudose Teodorascu reusind sa se impuna in fata echipei CS Agronomia Bucuresti, cu scorul de 85-82. In urma acestui rezultat inregistrat in ultimul joc al turneului gazduit de Sala de Sport a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, CSM Phoenix Galati a cucerit laurii nationali si a intrat in posesia trofeului de campioana a Campionatului National U20, masculin, sezonul 2018-2019, fara sa cunoasca infrangerea, acumuland 3 victorii din tot atatea jocuri disputate la Turneul Final.

Pe locul secund in clasamentul final s-a situat echipa CS Agronomia Bucuresti, in vreme ce pe locul al treilea s-a clasat CS Universitatea Cluj-Napoca, echipa care a dispus, astazi, de CSU Brasov, cu scorul de 88-71.

Componenta lotului de jucatori ai campioanei U20 a Romaniei, cu precizarea ca staff-ul tehnic al CSM Phoenix Galati este format din Tudose Teodorascu (antrenor principal) si Gelu Cazanoschi (antrenor secund):

Rares GIRNEATA, Cezar BANESCU, Theodor VLAD, Tudor NEGOITA, Sebastian STANCOV,  Alexandru Robert PATKO, Andrei GIANGU, Bogdan CRISTEA, Emanuel GALETUSE, Rares MIHAIL, Alexandru George VLAD, Radu Gheorghe VOINESCU, Robert David STAN, Mihai Marius MACIUCA, Vlad GHETAU.

 

Totodata, la finalul competitiei, in cadrul festivitatii de premiere, au fost oferite si urmatoarele premii speciale in urma votului antrenorilor:

MVP
Radu Gheorghe VOINESCU (CSM Phoenix Galati)

"BEST FIVE"
1. Radu Gheorghe VOINESCU (CSM Phoenix Galati)
2. Mihai Marius MACIUCA (CSM Phoenix Galati)
3. Dan Tudor BICHIS (CS Universitatea Cluj-Napoca)
4. George BLAJ-VOINESCU (CSU Brasov)
5. Robert David STAN (CSM Phoenix Galati)
 
"Cosgeter CN U20"
Radu Gheorghe VOINESCU (CSM Phoenix Galati) – 87 puncte
 
"Cel mai bun recuperator"
Robert David STAN (CSM Phoenix Galati) – 54 recuperari
 
“Cel mai bun pasator” 
George Alexandru VLAD (CSM Phoenix Galati) – 14 pase decisive
 
“Cel mai de perspectiva jucator”
Matei BODEA (CS Agronomia Bucuresti)

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Juniori