Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
CSM Oradea are trei jucători noiSportPictures.eu
11 Aug 2014

CSM Oradea are trei jucători noi

Echipa masculină de baschet CSM Oradea abordează noul sezon competițional cu ambiții mari. Baschetbaliștii de pe Crișuri vor lupta pe treiu fronturi, fiind angrenați în campionat, Cupa României și EuroChallenge. Ei s-au întărit cu trei achiziții de marcă, în lotul bihorean făcându-și apariția sportivi ca Marcus Hatten, Gary McGhee și Ante Krapic.

CSM Oradea, care este vicecampioană actualmente, dorește să ajungă în Final Four-ul Cupei României, să câștige campionatul și să treacă de grupa preliminară în EuroChallenge. 

Alături de cele trei achiziții, la club este așteptat și internaționalul român Adrian Guțoaia, unul dintre cei mai buni tricolori în victoria repurtată ieri în Slovacia, scor 81-69. Antrenorul echipei va fi Cristian Achim.

În grupa sa din EuroChallenge, CSM Oradea va avea de înfruntat echipele Astana, din Kazahstan, Avtodor Saratov, din Rusia (a câștigat Super Liga Rusiei) și Tofas Bursa, din Turcia.

Alte știri din Baschet