Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CSM Oradea a doua echipă care spune pas Ligii NaţionaleSportPictures.eu
04 Iul 2014

CSM Oradea a doua echipă care spune pas Ligii Naţionale

Echipa masculină de handbal CSM Oradea a anunţat că nu dispune de bugetul necesar participării în Liga Naţională de Handbal, eşalon pentru care îşi obţinuse dreptul, conform principiilor sportive. Formaţia bihoreană este a doua grupare din elita semicercurilor, după CS Caraş, care spune pas participării.

Echipa orădeană va continua în liga secundă, cu un nucleu de bayă format din jucători tineri. Clubul a dat liber la transferuri pentru jucătorii cu contracte mari, aşa că obiectivul Oradei este doar acela de a participa, fără standarde de performanţă competiţională.

Semnalele nu sunt prea bune nici dinspre CSU Suceava, care are probleme financiare, în timp ce HC Argeş Piteşti, promovată în urma barajului, aproape sigur nu se va înscrie în Liga Naţională.

În aceste circumstanţe, Federaţia Română de Handbal ia în calcul varianta unei ligi cu doar 12 echipe, sistem similar celui de anul trecut. 

Alte știri din Handbal