Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
CSM Oradea a câștigat Cupa RomânieiMihai Toni Vasile / SportPictures.eu
15 Feb 2020

CSM Oradea a câștigat Cupa României

Ultimul act al ediției 2019-2020 a Cupei României a reeditat confruntarea din ultimii ani, Steaua și CSM Oradea. Echipa roș-albastră pornea cu prima șansă ținând cont de istoricul întâlnirilor din ultimii ani.

Prima repriză a fost total surprinzătoare, cu echipa bihoreană terminând în avantaj, 4-2, după un joc pe contre. Actul secund a consfințit un puternic reviriment al steliștilor care au încheiat prima jumătate a meciului în avantaj, 6-5 după o repriză controlată autoritar.

Echilibrul s-a menținut pe parcursul sfertului 3, încheiat cu un singur gol marcat, de orădeni, ceea ce a făcut ca ultima repriză să găsească cele două combatante la egalitate. Meciul părea decis în ultima parte, când Steaua s-a desprins la doua goluri, 8-6 la jumătatea ultimului act și părea că domină jocul. La adăpostul acestui avantaj roș-albaștrii au încercat conservarea rezultatului însă replica tăioasă a orădenilor a făcut ca finalul să consemneze un rezultat de egalitate, 8-8, greu de anticipat.

Partida s-a încheiat prin loviturile de departajare, steliștii au ratat doua din cele cinci șuturi față de o singură ratare a adversarilor, astfel meciul fiind decis în favoarea oaspeților, scor 12-11.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo