Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
CSM Olimpia București, medaliată cu bronz în SuperLiga CEC BankStefan Constantin / SportPictures.eu
04 Dec 2015

CSM Olimpia București, medaliată cu bronz în SuperLiga CEC Bank

CSM Olimpia București a cucerit, vineri, medaliile de bronz în SuperLiga CEC Bank, după ce a învins-o pe Steaua București cu scorul de 21-8 (15-8), în finala mică a campionatului, disputată pe stadionul Ghencea II din Capitală.

Steaua a fost cea care a deschis scorul, marcând un eseu prin Petelo Tupou (min. 12). Florin Vlaicu a redus imediat din diferență, printr-o lovitură de penalitate (14), dar Andrei Filip (17) a refăcut diferența, tot după o lovitură de pedeapsă. CSM a reușit să întoarcă scorul în decurs de cinci minute marcând două eseuri prin Marian Ispir (18, 23), primul fiind transformat de Vlaicu.

În repriza secundă, CSM Olimpia a fost cea care a reușit să mai înscrie, prin Florin Vlaicu, din lovituri de pedeapsă (51, 60), în timp ce Steaua nu a realizat nimic, chiar dacă a forțat revenirea pe tabela de marcaj.

Finala SuperLigii CEC Bank va avea loc sâmbătă, de la ora 13,00, pe arena ''Lascăr Ghineț'' din Baia Mare, între campioana en titre, CSM Știința Baia Mare, și Timișoara Saracens RCM-UVT.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Rugby