Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
CSM Digi va juca în turul 3 preliminar al Ligii CampionilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Sep 2015

CSM Digi va juca în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Ultima zi a meciurilor grupei G a celui de-al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor la polo pe apă ce se desfășoară la Busto Arsizio, în Italia, CSM Digi Oradea s-a impus lejer în partida cu spaniolii de la CN Sabadell și a obținut dreptul de a evolua în ultimul act înainte de grupele principale ale Ligii Campionilor.

Elevii lui Kalman Kadar au învins cu 13-6 (3-1, 5-2, 2-1, 3-2) prin golurile înscrise de Tiberiu Negrean, Vojislav Cupic – câte 3, Alex Popoviciu – 2, Dusan Markovic, Ramiro Georgescu, Andrei Cețu, Gheorghe Dunca și Bogdan Remeș.

În cealaltă partidă, muntenegrenii de la Jadran Carine Herceg Novi au fructificat statutul de favoriți și au învins gazdele de la BPM Sport Management Verona cu scorul de 10-9 (3-2, 4-3, 2-3, 1-1).

 

În urma acestor ultime rezultate, clasamentul grupei G este următorul:

1.  Jadran Carine Herceg Novi             3              3              0              0              24:21     9             

2.  CSM Digi Oradea                          3              2              0              1              29:21     6             

3.  BPM Sport Management Verona     3              1              0              2              27:29     3             

4.  CN Sabadell                                  3              0              0              3              21:30     0

 

Ocupantele primelor două locuri vor juca în play-off-ul Ligii Campionilor, prevăzut a se disputa în dublă manșă cu primul meci pe 3 octombrie și returul pe 17 octombrie, ultimul pas către grupele principale ce vor debuta pe 28 octombrie.

Alte știri din Polo