Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
CSM Digi Oradea pierde în fața italienilor de la AN Brescia
04 Dec 2013

CSM Digi Oradea pierde în fața italienilor de la AN Brescia

În etapa a doua de Champions League la polo, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea s-a desfășurat miercuri seară meciul din Grupa B, dintre echipa locală CSM Digi și AN Brescia din Italia, lidera grupei.

După prima repriză scorul a fost 2-2 și se părea că vom avea parte de o figură frumoasă facută de bihoreni, dar totul n-a fost decât un foc de paie. Doar în repriza a treia scorul a fost mai strâns, pentru ca în ultimul act italienii să-și domine fizic și tactic partenerii de joc și să se impună decisiv cu 3-0, ducănd scorul final la 10-6 în favoarea lor.

Este a doua înfrângere suferită de orădeni după ce în prima etapă au pierdut în deplasarea de la Berlin cu 8-6 în fața celor de la Spandau.

 

Pe reprize au fost următoarele scoruri: 2-2, 2-4, 2-1, 0-3.

Marcatorii pentru CSM Digi Oradea au fost: Negrean 2 goluri, Chioveanu 1, Popoviciu 1, Cupici 1, Kadar Kalman 1.

 

Urmatoarele meciuri pentru CSM Digi Oradea vor fi cu: Partizan (18 decembrie, deplasare), Radnicki (8 ianuarie, deplasare), Galatasaray (29 ianuarie, pe teren propriu şi 22 februarie, în deplasare), Radnicki (15 martie, pe teren propriu), Partizan (26 martie, pe teren propriu), AN Brescia (9 aprilie, în deplasare) şi Spandau Berlin (3 mai, pe teren propriu).

Primele trei clasate din fiecare dintre cele două grupe ale Ligii Campionilor se vor califica la Turneul Final Six.

Alte știri din Polo