Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
CSM Digi Oradea a câștigat și al doilea meci al finalei SuperligiiSportPictures.eu
16 Apr 2014

CSM Digi Oradea a câștigat și al doilea meci al finalei Superligii Naționale

CSM Digi Oradea a învins pe CSA Steaua București cu scorul de 11-7 (4-1, 3-2, 1-3, 3-1), miercuri, în Bazinul olimpic ''Ioan Alexandrescu'' din Oradea, și conduce cu 2-0 la general în finala Superligii Naționale de polo pe apă.

Campioana en titre a început excelent meciul al doilea și a condus cu 4-0 în primul sfert, iar apoi s-a desprins la 7-2 în repriza a doua. Steaua a avut o revenire notabilă, ajungând la un singur gol diferență în sfertul al treilea, 7-6, dar orădenii au punctat apoi de patru ori la rând.

Pentru CSM au marcat Mihnea Chioveanu (3 goluri), Tiberiu Negrean (3), Vojislav Cupic (2), Alex Popoviciu, Nicu Diaconu, Andrei Crețu, iar pentru Steaua au înscris Toni Barbaric (2), Răzvan Cristescu (2), Mihnea Gheorghe, Pavel Popescu.

De remarcat că nu mai puțin de trei steliști, Daniel Robu, Codrin Cotrău și Alex Ghiban au primit eliminări definitive în acest meci.

În primul meci, jucat marți, tot la Oradea, CSM a învins Steaua cu 9-6, dar bucureștenii aveau avantaj după prima jumătate a jocului.

Finala se joacă după sistemul ''cel mai bun din cinci meciuri'', următoarele două fiind programate în bazinul ''Steaua'', pe 28 și 29 aprilie.

 

În finala mică, Sportul Studențesc și Dinamo sunt la egalitate, 1-1, după ce Dinamo s-a impus marți (9-6), iar Sportul a câștigat miercuri (4-3).

 

În disputa pentru locurile 5-6, scorul este, de asemenea, egal, 1-1, după ce AMEFA Arad s-a impus cu 12-11 în fața Crișului Lancetti, miercuri, la Oradea. Crișul învinsese clar marți, cu 12-3.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Polo