Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
CSM Digi Oradea a câștigat al optulea titlu consecutiv în RomâniaSportPictures.eu
28 Apr 2014

CSM Digi Oradea a câștigat al optulea titlu consecutiv în România

CSM Digi Oradea s-a impus luni seară, 28 aprilie, în cel de-al treilea joc al finalei Superligii Naționale din România. Bihorenii s-au impus cu scorul de 11-8 în bazinul rivalei Steaua București, după ce obținuseră două succese și pe teren propriu, în primele confruntări pentru locul I. Grație acestui nou succes, CSM Digi Oradea a închis finala în minimum de meciuri și a ajuns la o serie impresionantă de 8 titluri consecutive în România. În total, polo-ul orădean a obținut în întreaga sa istorie de zece ori titlul național.

Bronzul se va decerna pe data de 30 aprilie, când este programat meciul decisiv la București, între Sportul Studențesc și Dinamo. Studenții au învins în jocul 4 la penalty-uri, cu 8-6, și au egalat astfel situația la general.

Pe de altă parte, în întâlnirea pentru locurile 5-6, AMEFA Arad a învins în ultimul act pe Crișul Oradea cu 23-22, după șuturile de departajare. În timpul regulamentar de joc scorul a fost egal, 13-13, după care, la penalty-uri, s-a stabilit un record de goluri marcate în actuala ediție a Superligii. AMEFA a încheiat competiția pe locul al cincilea.

Cel mai bun marcator al Superligii este dinamovistul Alexandru Matei, cu 77 de goluri. El nu mai poate fi detronat din această poziție, mai ales că echipa sa închide sezonul, cu ultimul meci al finalei mici. 

Alte știri din Polo