Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
CSM CSU Oradea câștigă Supercupa RomânieiDan Ille / SportPictures.eu
05 Oct 2019

CSM CSU Oradea câștigă Supercupa României

În sala ”Antonio Alexe” din orașul de pe Crișuri, CSM CSU Oradea a revenit de la un handicap de 21 de puncte și s-a impus în Supercupa României în care a întâlnit-o pe BC CSU Sibiu.

Campioana a avut un prim sfert de meci catastrofal, reușind să marcheze primele puncte după mai bine de 5 minute de joc în care încasaseră 10 puncte de la sibieni și încheind primele 10 minute cu un parțial de 8:24. Primele semne ale revenirii gazdelor au venit în al doilea sfert, în care de la 13:34 au redus treptat din ecart până la 30:38, scorul pauzei, pentru ca în penultimul sfert cele două formații să joace de la egal la egal și să se păstreze diferența de 8 puncte după ce orădenii se apropiaseră la 35:38.

În oglindă față de prestația din debutul partidei, sibienii au avut un start slab în ultimul sfert și timp de peste 6 minute nu au înscris niciun punct permițându-le adversarilor să treacă la conducere, 58:54, după un run de 12 puncte. Diferența s-a păstrat până la final și CSM CSU Oradea s-a impus cu 68:64 (8:24, 22:14, 16:16, 22:10), intrând în posesia primului trofeu al sezonului.

Din tabăra învingătorilor cel mai bun marcator a fost Giordan Watson cu 16 puncte cărora li s-au adăugat 2 recuperări și 2 pase decisive, urmat de Aaron Broussard cu 11 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă, în timp ce pentru sibieni Randal Falker a marcat 15 puncte și 7 recuperări, iar Barry Stewart a contribuit cu 14 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive.

Alte știri din Baschet