Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CSM București va fi pregătită de Tomas RydeMircea Roșca / SportPictures.eu
24 Mai 2019

CSM București va fi pregătită de Tomas Ryde

Ca în fiecare sezon, CSM București - clubul finanțat de Primăria Capitalei - are ca obiectiv cât mai multe trofee, atât pe plan intern, cât și internațional. Tocmai de aceea, pentru anul competițional care urmează s-au parafat multe transferuri de top, nume grele ale handbalului mondial urmând să joace pentru echipa susținută de Municipalitate. Și la nivelul băncii tehnice s-a făcut o schimbare importantă, sârbul Dragan Djukic îi va lăsa locul suedezul Tomas Ryde.

În prezent și selecționer al naționalei feminine de handbal a țării noastre, Ryde a semnat un contract valabil doi ani cu formația ”tigroaicelor”.

”Este un moment important în viața mea. Sunt foarte onorat că am ajuns la CSM București. Alături de noile fete, dar și de cele care au rămas, sunt convins că vom deveni cea mai bună echipă din lume”Tomas Ryde, antrenor CSM București.

Tomas Ryde nu este deloc un străin al handbalului românesc. Tehnicianul nordic a mai pregătit prima reprezentativă a ”tricolorelor” în perioada 2015-2016, de numele său fiind legată și cea mai importantă performanță internațională din ultimii ani la nivel de echipe naționale: bronzul de la Campionatul Mondial din 2015.

Ca antrenor al unei echipe de club, Tomas Ryde are în palmares Liga Campionilor ( câștigată cu Viborg, în 2006), două titluri de campion al Danemarcei (tot cu Viborg, în 2006, 2008), dar și două Cupe ale Danemarcei (cu Viborg, în 2007, 2008).

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal