Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
CSM București și-a premiat cei mai buni sportiviMircea Rosca / SportPictures.eu
19 Dec 2016

CSM București și-a premiat cei mai buni sportivi

Sala Agronomia din Capitală s-a dovedit a fi neîncăpătoare la ”Gala 2016” a Clubului Sportiv Muncipal București, eveniment organizat duminică, 18 decembrie. În cadrul Galei au fost premiați cei mai buni sportivi pe fiecare secție în parte, iar cei mai tineri sportivi din Centrul de Copii și Juniori au primit cadouri de la Moș Crăciun. Aproape 1600 de sportivi au participat la eveniment, mulți dintre ei fiind însoțiți de părinți sau bunici.

Alin Petrache, directorul general al CSM București: ”Dragi părinți, iubiți sportivi din București, este o mare onoare să vă avem alături de noi, în număr atât de mare. Una dintre direcțiile noastre strategice este dezvoltarea Centrului de copii și juniori, iar prezența dumneavoastră aici ne dă nouă putere, să mergem mai departe, iar sportivilor noștri de performanță, echipelor noastre, le dă aripi, pentru că pot fi exemple pentru copiii dumneavoastră. Vreau să le mulțumim părinților care au înțeles ce înseamnă sportul. Vreau să vă aduceți copiii să practice sportul, nu neapărat sportul de performanță. Sportul e un mod de a ne păstra sănătoși, sportul înseamnă educație. Dorința noastră este de a dezvolta mai multe ramuri de sport, creând cea mai importantă pepinieră a sportului românesc, una dedicată în special locuitorilor din București. Sunt convins că, chiar dacă nu vom reuși să transformăm toți copiii dumneavoastră în mari sportivi ai țării, îi vom transforma cu siguranță în bucureșteni mai sănătoși, cu o educație aleasă și mai ales iubitori de sport. Avem peste 1.600 de reprezentanți astăzi în sală, copii care practică sportul la CSM București. Suntem o bucată din România. Alături de dumneavoastră putem transforma acest club în cel mai performant club din România”.

 

Premianții 2016, pe fiecare secție în parte

Atletism
Seniori: Marian Oprea (triplusalt)
Senioare: Cristina Sandu (triplusalt)
Junioare: Bianca Anton (400m și 200m)
Juniori: Cristian Stoica (60m)

Baschet
Seniori: Cameron Long
Juniori: Daniel Ioniță

Handbal
Seniori: Ionuț Iancu
Senioare: Isabelle Gullden
Juniori: Mihai Nica
Junioare: Teodora Popescu

Motociclism
Seniori: Bogdan Vrăjitoru
Junioare: Iasmina Stan
Juniori: Ioan Chiujdea

Rugby
Seniori: Adrian Ion
Juniori: Dragoș Ser

Șah
Senioare: Corina Peptan
Junioare: Maria Alexandra Lia
Juniori: Pavel Nastore

Tenis
Senioare: Monica Niculescu
Juniori: Nini Dică
Sportivi cu dizabilități: Ionuț Filișan Stancu și Mihai Gaiță

Volei
Seniori: Robert Vologa
Senioare: Jelena Alajbeg
Juniori: Florian Vintilă
Junioare: Mara Bratu

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Alte sporturi