Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CSM București și Dinamo câștigă Supercupele RomânieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Sep 2016

CSM București și Dinamo câștigă Supercupele României

În Sala Polivalentă din Capitală s-au jucat în această seară cele două Supercupe ale României la handbal. În finala feminină CSM București a trecut cu 23:17 (13:6) de HCM Roman într-o partidă în care tehnicianul Jakob Vestergaard a introdus în teren toate cele cinci jucătoare transferate în intersezon.

Atât portărița Paula Ungureanu, cât și jucătoarele de câmp Ayglon-Saurina, Niombla, Mehmedovic şi Lobach au arătat ca fiind de multă vreme în angrenajul echipei care a făcut spectacol în primele 30 de minute. Echipa nemțeană a recuperat din handicap cu un start mai bun în repriza secundă, dar CSM București a reintrat în joc și până la final a restabilit diferența confortabilă. ”Tigroaicele” au câștigat, astfel, toate competițiile în care au fost angrenate în sezonul 2015-2016: Liga Naţională, Cupa României, Liga Campionilor şi Supercupa României.

În finala masculină Dinamo București a dispus de CSM București cu 29:25 (15:9). La capătul unui joc de înaltă încărcătură fizică în care arbitrii clujeni Sebastian Mârza și Cristian Nedelea au tolerat excesiv intrările peste limită ale ambelor combatante, elevii lui Eliodor Voica s-au impus în mare măsură datorită prestației foarte bune a portarului Ionuț Irimuș. Conduși la pauză cu șase goluri, jucătorii pregătiți de Zvonko Sundovski au încercat să se apropie pe tabelă de adversari, dar nu au reușit să micșoreze ecartul mai mult de 3 goluri, în timp ce alb-roșiii au gestionat cu maturitate finalul de meci.

Alte știri din Handbal