Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CSM București, primul trofeu al sezonuluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Sep 2017

CSM București, primul trofeu al sezonului

Sezonul 2017/18 a început cum nu se putea mai bine pentru CSM București, prin victoria categorică obținută în fața echipei SCM Craiova, 33-19, în Supercupa României 2017.

Inceputul de meci a fost unul destul de echilibrat, in primul sfert de ora echipele mergand cap la cap, pana la scorul de 8-8. Destul de repede insa, valoarea individuala si acuratetea tactica au inceput sa isi spuna cuvantul, echipa condusa de Helle Thomsen preluand conducerea si intrand la pauza cu un avantaj de 5 goluri (16-11).

Inca din startul reprizei secunde, deznodamantul partidei nu mai putea fi pus la indoiala. CSM Bucuresti a preluat fraiele, reusind sa ofere un spectacol pe cinste celor aproape 3.000 de suporteri bucuresteni prezenti in Sala Polivalenta, castigand repriza cu scorul de 17-8.

O seara perfecta pentru CSM Bucuresti, incununata cu un nou trofeu castigat si doua premii individuale: Jelena Grubisic – cel mai bun portar; Isabelle Gullden – cea mai buna jucatoare.

"Toate jucatoarele au jucat bine si este foarte important ca am castigat. Respect foarte mult echipa Craiovei, cred ca este o echipa foarte buna, astfel incat este si mai important ca am fost mai puternice si mai rapide pe durata celor 60 de minute. Cred ca am jucat foarte bine in poarta si aparare, iar lucrul asta ne-a oferit oportunitati foarte bune pe contratatac. Vad ca atacul nostru joaca din ce in ce mai bine, iar jucatoarele au fost concentrate 100% si au reprezentat o echipa puternica. Deasemenea, a fost foarte important pentru noi sa folosim toate jucatoarele pentru a incerca sa obtinem coeziunea de care avem nevoie. Suporterii au fost fantastici! Am castigat acest prim trofeu impreuna, cu ajutorul sprijinului lor." - Helle Thomsen – Antrenor Principal CSM Bucuresti.

 

CSM Bucuresti: Paula Ungureanu, Jelena Grubisic, Aneta Udristioiu 2, Marit Malm Frafjord 3, Isabelle Gullden 3, Iulia Curea, Cristina Neagu 5, Sabina Jacobsen, Line Jorgensen 3, Camille Ayglon Saurina 1, Bianca Bazaliu 3, Oana Manea, Amanda Kurtovic 2, Gnonsiane Niombla 1, Nathalie Hagman 5, Majda Mehmedovic 5

SCM Craiova: Cristina Lung, Jelena Trifunovic 2, Carmen Selaru, Andreea Pricopi 5, Ana-Maria Ticu 2, Aura Popescu, Zelyka Nikolic, Valentina Ardean Elisei, Florentina Stanciu, Alexandra Colac 1, Yulya Dumanska, Nicoleta Tudor 2, Beatrice Stoican, Bobana Klikovac 1, Patricia Vizitiu 2, Florina Florianu 4

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal