Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CSM București, prima finalistăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Mai 2015

CSM București, prima finalistă

În sala Rapid a avut loc în această seară meciul cu numărul 2 al semifinalei dintre CSM București și AHC Potaissa Turda. Reveniți în capitală după o victorie reconfortantă pe terenul ardelenilor, jucătorii antrenați de Bozo Rudic au învins după o partidă plină de răsturnări de situație și au obținut biletele pentru finala Ligii Naționale. Eroul meciului a fost Iancu, portarul gazdelor care și-a ținut în meci coechipierii cu o serie incredibilă de intervenții reușite, 10 la număr. Portarul oaspeților, Varo, i-a dat o replică pe măsură cu 4 lovituri de la 7 metri apărate și cu un gol din poartă în poartă ce a constituit faza meciului. Scorul final a fost 26:25 (14:13), Horațiu Gal, antrenorul oaspeților având o ieșire nervoasă după golul victoriei marcat cu 3 secunde înainte de final și fiind eliminat.

La Baia Mare, în cealaltă semifinală a Ligii Naționale, gazdele de la HC Minaur au învins cu un gol în ultimele secunde pe Dinamo București, echipă care la sfârșitul meciului a acuzat prin oficialii săi arbitrajul prestat și a amenințat cu retragerea din campionat și neprezentarea la meciul decisiv de sâmbătă. În teren HC Minaur a terminat învingătoare cu scorul 23:22 (11:12) și a egalat situația la general. Sâmbătă, 16 mai, începând cu ora 14:00 pe Digi Sport va fi transmisă în direct partida decisivă, gazdă urmând a fi tot sala ”Lascăr Pană” din Baia Mare.

Într-un meci pentru stabilirea ierarhiei la mijlocul clasamentului AHC Dunărea Călărași a învins cu 31:26 (15:12) pe Știința Municipal Dedeman Bacău și echipa condusă de Aihan Omer va juca cu HCM Constanța pentru locurile 5-6. Băcăuanii se vor lupta tot pe sistemul ”cel mai bun din trei partide” cu HC Odorhei, primele meciuri urmând a se disputa sâmbătă, 23 mai la Călărași și Bacău.

Alte știri din Handbal