Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CSM București participă în weekend la Cupa BalcanicăMarian Burlacu / SportPictures.eu
08 Oct 2016

CSM București participă în weekend la Cupa Balcanică

CSM București va participa weekendul acesta la Cupa Balcanică în Bosnia și Herțegovina, o competiție care le oferă câștigătorilor atât la masculin, cât și la feminin câte un loc în Cupa Challenge. La competiție vor participa sârbii de la OK Spartak, echipa turcă Galatasaray Istanbul, CSM București și bosniecii de la formația OK Radnik Bijeljina.

Turneul se va desfășura într-un sistem final four, iar primul meci din competiție pentru CSMB este programat pentru sâmbătă, la ora 19 cu formația turcă Galatasaray Istanbul. Echipele câștigătoare din primele două meciuri vor intra direct în finală.

“Sperăm să avem o evoluție cât mai bună la Cupa Balcanică unde anul acesta participă formații foarte valoroase. Dorim să vedem cum se integrează noii jucători în echipă și sper ca aceștia să aibă o evoluție pozitivă în vederea abordării noului campionat.” – a declarat Gabriel Gancea, șeful secției de volei.

Căpitanul echipei Teodor Milotin a declarat: “Participarea la această cupă este benefică pentru noi, mai ales acum, înaintea campionatului. Vom întâlni niște echipe valoroase cum este Galatasaray Istanbul, câștigătoarea Challenge Cup, și echipa sârbă ai cărei jucători vin de la una dintre cele mai valoroase școli de volei. Noi suntem încrezători în șansa noastră, sperăm să avem un rezultat cât mai bun, și de ce nu, să câștigăm.”

 

Echipa CSM București este compusă din următorii sportivi:

Coordonator: Dumitru Claudiu și Eugen Teotoc

Trăgător secund: Iftime Marius, Cătălin Miron, Jhonlenn Barreto și Radu Dediulescu

Libero: Cămui Paul și Mata Parra

Centru: Vologa Robert, Milotin Teodor, Ioniță Valentin și Aldea Veniamin

Fals: Bontea Gabriel și Iordan Zheliazkov

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Volei