Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CSM București organizează Handball Fest 2017Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Aug 2017

CSM București organizează Handball Fest 2017

Pe 17 august, CSM București dă startul noului sezon prin evenimentul Handball Fest 2017. Tigrii și tigroaicele CSMB vor avea în față adversari pe măsura așteptărilor: FC Barcelona și Rostov Don.Fanii CSM București vor avea șansa de a le ura „bun venit” noilor jucători și jucătoare în fan zone-ul care va fi special amenajat.

Unul dintre obiectivele clubului CSM Bucuresti este ca sportivii clubului sa performeze la cel mai inalt nivel, in fata unor echipe precum FC Barcelona sau Rostov Don, invitatele noastre de luna viitoare. Handball Fest este un eveniment de nivel international, la care ii asteptam cu drag pe toti iubitorii handbalului din Bucuresti si Romania.”, a declarat Gabriela Szabo – Director General CSM Bucuresti.

Programul Meciurilor:

Handbal Feminin – ora 18.00: CSM Bucuresti vs Rostov Don

Handbal Masculin – ora 20.30: CSM Bucuresti vs FC Barcelona

Bilete sunt disponibile prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro

 

FC Barcelona Handbal este echipa spaniolă de handbal masculin din Barcelona – Catalonia, care joacă în Liga ASOBAL. Este una dintre cele mai de succes echipe de handbal din Europa, castigand 9 titluri de Liga Campionilor. Antrenorul echipei de handbal FC Barcelona este Xavier Pascual – actualul antrenor al echipei naționalei României.

Rostov-Don este echipa de handbal feminin din orașul cu acelasi nume. Clubul a fost inființat în 1965, purtand numele Rostselmash până în 2002. În 2017 Rostov Don a câștigat Super Liga Rusiei și Cupa EHF. In lotul echipei se afla mai multe jucatoare care au evoluat la echipe din Romania, printre care si fostele jucatoare ale CSM Bucuresti, Ana Paula Rodrigues si Mayssa Pessoa.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal