Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CSM București a făcut un pas important spre Cupa ChallengeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Mar 2016

CSM București a făcut un pas important spre Cupa Challenge

Astăzi, în Sala Elite din Capitală, CSM București s-a impus cu scorul de 3-1 (20-25, 25-16, 25-16, 25-15) în fața formației turcești Trabzon, în manșa tur a finalei Cupei Challenge la volei feminin. Sala a fost arhiplină, spectatorii făcând un zgomot infernal. Organizatorii au suplimentat, pentru acest joc, numărul de locuri pentru a respecta prevederile regulamentelor internaționale.

Turcoaicele nu au contat decât în ultima parte a setului inaugural, pe care l-au și câștigat, după care pe teren a fost o singură echipă. CSM București s-a impus după un meci care a avut 95 de minute și în care Roxana Bacșiș, din zona 6, a atacat imparabil, făcând 23 de puncte, din care 8 după servicii ale coechipierelor.

CSM București a obținut trei puncte grație acestui succes și acum are nevoie de numai două seturi obținute în returul de la Trabzon pentru a cuceri Cupa Challenge. A doua manșă a finalei se va juca în deplasare, cu trofeul pe masă, în data de 3 aprilie, cu începere de la ora 15.00.

Antrenorul italian Francois Salvagni s-a bazat pe următoarele jucătoare: Roxana Bacșiș, Diana Tătaru, Mihaela Ozun, Jasna Majstorovic, Adina Roșca, Giulia Pincerato, Diana Cărbunaru, Georgiana Faleș, Maryia Karakasheva, Laura Pihlajamaki, Jole Ruzzini și Tamara Susic.

CSM București este prima echipă românească de volei feminin, ajunsă vreodată într-o finală de cupă continentală.

Alte știri din Volei