Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CSM București a câștigat primul amical cu BuducnostRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Aug 2018

CSM București a câștigat primul amical cu Buducnost

Campioana României s-a impus la limită în primul meci de pregătire din noul an competițional, cu scorul de 24-23, în fața celor de la ZRK Buducnost Podgorica. Cea de-a doua partidă se va disputa pe 10 august.

La debutul pe banca Tigroaicelor, Magnus Johansson a aliniat un prim „7” format din Grubisic - Mehmedovic, Neagu, Omoregie, Kurtovic, Radicevic și Cvijic. Startul meciului nu a fost cel mai inspirat pentru handbalistele de la CSM București, astfel că după primele 8 minute de joc, erau conduse cu scorul de 7-1. Banca tehnică a formației noastre a reacționat rapid și a solicitat primul time-out al meciului, unul extrem de inspirat. Apărarea Tigroaicelor a început să se lege, atacul a fost mai precis, iar după primul sfert de oră, tabela indica egalitate la 7. De altfel, campioanele României au încasat doar 3 goluri în 22 de minute, iar prima parte s-a încheiat cu un avans de 3 goluri, scor 10-13.

Meciul a continuat să fie extrem de disputat și în cea de-a doua jumătate. Gazdele nu au cedat și au fost în permanență la 1-2 lungimi în spatele Tigroaicelor. CSM București a intrat în ultimele 10 minute ale jocului cu un avantaj de 5 goluri, 19-24, dar ultima parte a meciului a aparținut echipei din Podgorica. Handbalistele din capitala României nu au mai fost la fel de inspirate în faza de atac și nu au reușit să mai înscrie niciun gol până la finalul meciului, dar au încheiat partida cu o victorie la limită.

Magnus Johansson a încercat mai multe formule de joc cu ocazia meciului de astăzi și a rulat întregul lot. Singura absență, una extrem de importantă, a fost a Andreei Lekic, care a suferit o întindere la ligamentul degetului mijlociu de la mâna stângă, motiv pentru care a fost menajată. La finalul partidei, tehnicianul suedez a declarat: „A fost un meci extrem de disputat. Ele au jucat foarte dur, noi la fel. Am avut un început slab, fiind conduși cu 7-1, dar am reușit să egalăm la 7-7, iar apoi să fim la conducere pe întreaga durată a partidei. Am avut momente în care am jucat extrem de bine, am avut și perioade de joc în care puteam fi mai buni. Per total, sunt bucuros pentru această victorie în fața unei echipe puternice precum Buducnost.”

 

CSM București: Grubisic, Ungureanu, Ion - Neagu 7, Curea 4, Radicevic 3, Mehmedovic 3, Omoregie 2, Udriștioiu 2, Cvijic 1, Bazaliu 1, Lazovic 1, Kurtovic, Hagman, Manea, Jacobsen, Marin. Antrenori: Magnus Johansson și Adrian Vasile.

ZRK Buducnost Podgorica: Rajcic - Jaukovic 9, Konatar 3, Premovic 3, Brnovic 2, Pavicevic 2, Grbic 2, Ujkic 1, Pletikosic 1, Laslo, K. Bulatovic, A. Bulatovic.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal