Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CSM București a achiziționat-o pe croata Jelena GrubisicRemus Badea / Mediafax Foto
11 Iun 2015

CSM București a achiziționat-o pe croata Jelena Grubisic

Campioana României la handbal feminin, CSM București, a achiziționat-o pe Jelena Grubisic, portarul naționalei Croației, potrivit site-ului oficial al clubului. Grubisic a semnat un contract pe un an cu CSMB, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon.

În vârstă de 28 de ani, Grubisic a evoluat în sezonul 2014 - 2015 la Gyori Audi ETO (Ungaria), după ce anterior a fost sub contract cu formația slovenă Krim Ljubljana (2009 - 2014) și cu echipa croată Lokomotiva Zagreb (2002 - 2009).

Campioană în Croația și în Slovenia, Grubisic a participat cu naționala țării sale la Campionatul Mondial din 2011 (Brazilia) și la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012.

Aflate la final de contract, portarul Talida Tolnai, Patricia Vizitiu, Irina Glibko, Iulia Zaremba și Mihaela Tivadar nu vor mai continua la CSM București, a anunțat clubul.

Grubisic este al patrulea transfer al campioanei în perspectiva noului sezon, după ce le-a prezentat încă din iarnă pe danezele Maria Fisker (extremă stânga), Line Jorgensen (inter dreapta) și pe suedeza Isabelle Gullden (centru), cea mai bună jucătoare a Campionatului European din 2014, care se vor alătura în această vară echipei.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Handbal