Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
CSA Steaua deschide finala Superligii Naționale cu o victorieSportPictures.eu
13 Mai 2022

CSA Steaua deschide finala Superligii Naționale cu o victorie

Superliga Națională de polo a ajuns în ultimul act, finala fiind disputată așa cum era de așteptat între CSA Steaua și CSM Oradea, campioana și vicecampioana ediției trecute a competiției.

Primele două partide ale finalei ce se dispută după sistemul „cel mai bun din 5 partide” sunt găzduite de bazinul din complexul sportiv Ghencea, jocul de debut fiind programat astăzi. Elevii Aurelian Georgescu lui au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se impune în fața orădenilor, scorul final al întâlnirii fiind 10-8 (1-2, 2-3, 2-1, 1-0, 4-2). Cel de-al doilea joc al finalei este programat sâmbătă, 14 mai tot în bazinul Steaua.

În lupta pentru medaliile de bronz, Dinamo a fructificat avantajul propriului bazin și a învins cu 13-7 pe Rapid București. La fel ca în finala mare, meciul 2 este programat tot mâine și tot în bazinul în care s-a jucat meciul de deschidere.

Alte știri din Polo