Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
CSA CSS Steaua București este campioana U19Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Iun 2015

CSA CSS Steaua București este campioana U19

Stadionul Național Arcul de Triumf a găzduit finalele Campionatului Național de Juniori U19, titlul de campioană revenind celor de la CSA CSS Steaua București, care au întrecut pe CS Cleopatra Mamaia.

Finala a fost dominata in mare parte de Steaua, care desi a avut initiativa, a marcat primele puncte destul de tarziu, in minutul 28, Paxaman irosind trei tentative de tinta pana la transformarea eseului marcat de Bencea.

Astfel la pauza ros-albastrii conduceau cu 7-0, imediat dupa reluare insa ecartul s-a marit, acelasi Paxaman, cu o lovitura de pedeapsa, respectiv eseul marcat de Motoc ducand scorul la 15-0, Cleopatra fiind nevoita sa alerge pentru a reveni in joc.

Insistenta tinerilor de la malul marii s-a concretizat in eseul lui Iurea, transformat de Trandafir, insa Steaua a replicat cu o incercare a lui Negoita, cele doua puncte suplimentare venind din piciorul lui Paxaman.

Aproape de final Stratila a inscris inca o incercare pentru Cleopatra, insa a fost prea tarziu pentru ca situatia de pe tabela de marcaj sa mai poata fi rasturnata si astfel Steaua Bucuresti a castigat titlul de campioana nationala la categoria de varsta U19.

In finala mica pentru locurile 3-4, CSS Barlad a trecut de LPS Focsani cu rezultatul de 64-13. Barladenii au marcat zece eseuri, avandu-i ca autori pe Boicu, Cocos, Chirica, Danis, toti cate o dubla, respectiv Toader si Balaban, incercarea de onoare a invinsilor fiind semnata de Tatarus.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby