Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
CS Universitatea Craiova puncteaza din nou pentru Liga ISportPictures.eu
26 Apr 2014

CS Universitatea Craiova puncteaza din nou pentru Liga I

În Liga 2, sâmbătă s-a disputat a doua etapa din play-off-ul pentru promovare.

Capul de afiș al seriei a doua, a fost, fara îndoială, meciul dintre Universitatea Craiova și Gloria Bistrița. În prezența a peste 5000 de spectatori, pe o vreme excelentă, Știința a început partida excelent, reușind să-și creeze mai multe ocazii de gol. Una de-a dreptul excepțională a avut-o Curelea, care a trimis cu călcâiul milimentric pe lângă poarta oaspeților, portarul fiind țintuit pe linia porții. Golul a venit firesc, la o lovitură de colț, executata excelent de Vargă, Pleșan prelungește cu capul și Izvoranu plasează balonul la vinclu. În repriza a doua, bistrițenii au primit un cartonaș roșu, moment în care terenul s-a înclinat spre poarta Gloriei, însă până la finalul partidei nu s-a mai marcat niciun gol. Scor final CS Universitatea Craiova – Gloria Bistrița 1-0.

În celelate meciuri ale etapei s-au înregistrat următoarele rezultate:

FC Olt – Metalul Resița 0-1,

CSM Râmnicu Vâlcea – ASA Tg. Mureș 1-2.

In clasament conduce Universitatea Craiova cu 23 de puncte, urmata de ASA tg Mures cu 21 puncte, Gloria Bistrita 17 pct, Metalul Resita 16, CSM Ramnicu Valcea 13 si FC Olt 9 puncte. Toate echipele din aceasta serie si-au depus licenta, mai putin FC Olt.

În play-out, rezultatele au fost: FC U Craiova – UTA 0-3, Minerul Motru – FC Bihor 1-1 și Olimpia Satu Mare – Mioveni 2-1.

 

În prima serie, un meci tare pe vremuri în divizia A, SC Bacău – Rapid București. Băcăuanii au început excelent partida și au reușit să marcheze primii, conservând acest avantaj până la pauză. În repriza a doua, Rapid a marcat de 2 ori în numai 6 minute, prin Martin si Daniel Niculae, întorcând astfel rezultatul. Rapid obține o victorie meritată și importantă, în contextul în care își consolidează poziția a 3-a în clasament. La Iași, gazdele obțin o victorie dramatica, în ultimul minut, în fața Unirii din Slobozia. În Berceni, meci cu goluri multe, încheiat nedecis.

Rezulate finale:

SC Bacau – Rapid Bucuresti 1-2

CSMS Iasi – Unirea Slobozia 2-1

Berceni – Clinceni 2-2.

În clasament conduce CSMS Iasi cu 23 de puncte urmată de Unirea Slobozia 22 puncte, Rapid 21 puncte, Clinceni 18, Berceni 12 și Bacău 5 puncte. În aceasta serie nu pot promova Unirea Slobozia, Berceni și Bacău fiindcă nu și-au depus dosarul pentru licențiere. Practic, pentru Liga I, intră în calcul numai Iași, Rapid și Clinceni.

În play-out, rezultatele au fost: Farul Constanța – Unirea Tărlungeni 1-2, Dunărea Galați – CF Brăila 4-0, Gloria Buzău – Rapid CFR Suceava 3-2.

Alte știri din Fotbal