Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
CS U Craiova, victorie la scor de forfait cu Khazar LankaranRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Ian 2015

CS U Craiova, victorie la scor de forfait cu Khazar Lankaran

După 1-1 cu gruparea de primă ligă turcă Genclerbirligi, la 4 zile distanţă, Universitatea Craiova a învins la scor de neprezenare formaţia azeră Khazar Lankaran. La fel ca în precedenta partidă, staff-ul tehnic a mizat pe două formule apropiate valoric pentru fiecare repriză, din dorinţa de a vedea la lucru întreg lotul avut la dispoziţie în cantonamentul din Antalya.

Încă din minutul 2, la prima acţiune consistentă, după un şut în blocaj al căpitanului Brandan, Tîrnăcop trage cu sete şi punctează pentru 1-0. Azerii sunt arţăgoşi şi caută egalarea. Cea mai mare şansă o are căpitanul Amirguliyev, care plasează mingea spre vinclu, dar Bălgrădean se arcuieşte şi scoate incredibil.

În actul secund, şarjele ofensive ale oltenilor creează panică în dese rânduri în defensiva lui Lankaran. După o cursă senzaţională, Băluţă îl deschide perfect pe Herghelegiu, care nu iartă. Vârful împins al oltenilor îşi trece apoi în cont dubla, de data aceasta lansat de tânărul Manea, iar partida se încheie cu victoria categorică a Craiovei, scor 3-0.

Universitatea a început cu Bălgrădean – Achim, Izvoranu, Frăsinescu, Briceag – Tîrnăcop, Cârstea, Brandan, Varga – Bawab, Ivan. În partea secundă, echipa Craiovei a arătat astfel: Straton- Dumitraş, Frăsinescu, Acka, Vătăjelu, Manea, Briceag, Madson, Mateiu, Băluţă, Herghelegiu. Cu cinci minute înainte de final, Georgescu i-a luat locul lui Briceag.

Următorul test al alb-albaştrilor va fi pe 25 ianuarie, contra lui Anji, liderul din liga a doua rusă.

 

sursa: csuc.ro

Alte știri din Fotbal