Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
CS U Craiova, scrisoare deschisă Alexandru TudorSportPictures.eu
05 Dec 2014

CS U Craiova, scrisoare deschisă Alexandru Tudor

Prin intermediul site-ului oficial, clubul CS Universitatea Craiova i-a adresat arbitrului Alexandru Tudor o scrisoare deschisă:

Stimate domnule Tudor,

Joi, 4 decembrie 2014, „Ion Oblemenco“ a fost arhiplin pentru un spectacol sportiv așteptat de ani buni în Oltenia. Legendara arenă a României merita un meci de gală și o intrare în istorie pe măsura performanțelor obținute acolo de atâtea generații.

Dumneavoastră, însă, ați umbrit această sărbătoare cu o decizie la fel de „inspirată“ ca majoritatea deciziilor importante pe care le-ați luat pe teren în extraordinara carieră de arbitru pe care o aveți în spate. Încă de la anunțarea brigăzii de arbitri pentru meciul cu Steaua, am crezut în buna dumneavoastră credință și poate că nu ne-am înșelat. Nu am plecat urechea la zvonurile despre simpatiile dumneavoastră fotbalistice. În schimb, ne-am pus următoarea întrebare: de ce un arbitru recunoscut pentru faptul că distruge meciuri, le fragmentează și omoară spectacolul fotbalistic de fiecare dată când are ocazia, a fost desemnat să conducă o asemenenea partidă?

Domnule Alexandru Tudor, se pare că problema dumneavoastră este una foarte gravă pentru fotbalul românesc. Reprezentați un caz clasic de incompetență, probată de atâtea ori pe stadioanele unde ați fluierat. Vă amintim cazul destul de recent al partidei de Europa League, din august, dintre Omonia Nicossia și Dinamo Moscova, când ați fost scos cu poliția de la vestiare.

Se spune că fiecare om promovează într-o funcție până când atinge primul prag de incompetență. Dumneavoastră ați reușit să ajungeți acolo încă de la începuturile carierei de arbitru. Dovadă stă simpla căutare pe „Google“ după propoziția-cheie „Alexandru Tudor a condus excelent meciul“, care nu oferă nici un rezultat. Nici aseară, la meciul Universității cu Steaua, nu ați reușit să vă dezmințiți istoricul. În câteva secunde de „luciditate“ ați reușit să batjocoriți 47 de ani de istorie. 

De aceea, nici după o zi de la „reprezentația“ dumneavoastră, sperăm că ultima, nu înțelegem de ce sunteți atât de bine cotat de Comisia Centrală a Arbitrilor și de ce sunteți delegat la meciuri care depășesc cu mult capacitățile dumneavoastră profesionale.

„Fotbalul trăieşte prin suporteri“, acesta este motto-ul sponsorului principal al Cupei României. Prin maniera dumneavoastră de arbitraj nu faceţi altceva decât să-i iritaţi şi implicit să-i izgoniţi de pe stadioane.

 

sursa: csuc.ro

Alte știri din Fotbal