Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
CS U Craiova l-a transferat pe bulgarul Apostol PopovAFP / Mediafax Foto
06 Iun 2015

CS U Craiova l-a transferat pe bulgarul Apostol Popov

CS Universitatea Craiova a perfectat transferul fundașului bulgar Apostol Popov (32 ani), de la ȚSKA Sofia, potrivit site-lui oficial al clubului din Bănie.

Fundașul central Apostol Popov a semnat un contract pe două sezoane cu CS Universitatea, după ce a evoluat în ultimele șase sezoane în peste 100 de meciuri pentru ȚSKA Sofia, echipă care a fost retrogradată din prima ligă bulgară din cauza datoriilor.

Popov are cinci selecții la naționala Bulgariei, trei dintre ele fiind în campania de calificare la EURO 2016.

''Am avut mai multe oferte, dar am ales Universitatea. A contribuit la alegerea pe care am făcut-o și sfatul colegului meu Iliev, care mi-a spus cât de fierbinte e orașul. Știu ce istorie are această echipă, ce înseamnă fotbalul pentru Craiova. Vreau să ajut clubul să revină în cupele europene'', a declarat Popov.

Apostol Popov nu e primul bulgar care joacă în Bănie, precedenții fiind Valentin Iliev și Emil Gargorov, care au evoluat în urmă cu câțiva ani la FC Universitatea Craiova.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Fotbal