Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
CS U Craiova încheie victorioasă stagiul din AntalyaBogdan Danescu / Mediafax Foto
11 Feb 2015

CS U Craiova încheie victorioasă stagiul din Antalya

Trupa lui Cârţu şi Săndoi a câştigat cu 2-1 contra celei mai titrate echipe din Moldova, Sheriff Tiraspol, în ultimul test din cantonamentul turc.

Partida a început sub semnul echilibrului. Primele ocazii şi le crează Sheriff-ul: o centrare şutată respinsă de Straton din vinclu, apoi se remarcă Acka după ce ia faţa unui adversar şi îndepărtează pericolul la o fază iminentă de gol. Craiova înclină terenul, şi Tîrnăcop, deschis bine de Nuno Rocha, şutează violent, pe scurt, printre picioarele unui adversar, fără speranţe pentru portar. În finalul reprizei, oltenii presează. O acţiune tăioasă, cu cinci şuturi spre poarta adversă, dintre care cele mai periculoase sunt ale lui Tîrnăcop şi Achim, prevesteşte golul. Îl reuşeşte Nuno Rocha. În fapt, un golazo: şut cu efect, din unghi, în vinclu. 

În actul secund, alb-albaştrii joacă la menţinerea rezultatului, iar adversarii caută să reintre în joc. Marchează Macritchii, cu 20 de minute înainte de final, dar e prea puţin.

Se încheie 2-1 pentru Ştiinţa, care termină en-fanfare turneul din Turcia. În cele 11 partide disputate, Universitatea a înregistrat 6 victorii, 4 remize şi o singură înfrângere.  

 

sursa: csuc.ro

Alte știri din Fotbal