Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
CS U Alba-Iulia vine pe locul doi după restanţăSportPictures.eu
24 Feb 2014

CS U Alba-Iulia vine pe locul doi după restanţă

Cu victoria obţinută lejer în deplasare, CS U Alba-Iulia trece de pe locul trei pe locul doi în clasament, la un punct în urma fetelor de la Goldiş Arad, dar tot la un punct în faţa celor de la Municipal Târgovişte.

Foarte puţini spectatori, doar cincizeci, în Arena „Antonio Alexe” din Oradea, la meciul de baschet feminin din Liga Naţională, contând ca restanţă a etapei a 18-a: 

Univ. CSM Oradea – CS Univ. Alba-Iulia 57 - 88 (6-23, 19-14, 13-30, 19-21)

Jocul a fost la discreţia vizitatoarelor, sosite la Oradea doar pentru succesul atât de necesar în ierarhia superioară. În primul sfert, tabela a evoluat rapid la 0-12 (min. 4), apoi la 4-21 şi 6-23, fără niciun semn din partea bihorencelor că ar putea influenţa destinaţia celor două puncte ale victoriei. Sfertul doi a fost „atipic”, cu trecerea timpului CSM Oradea înscriind mai multe puncte decât adversarele lor, ceea ce a dus la o „victorie” parţială pe sfert, 19-14. Pe ansamblu, la pauză scorul era cu avantaj tot pentru U Alba-Iulia: 25-37.

Partea a doua revine la normal, cu oaspetele controlând tot terenul şi tabela de marcaj. Diferenţa deja decisivă s-a mărit până la 29 de puncte, semn al poftei de joc, chiar dacă lucrurile păreau aranjate. Sfertul patru are aceleaşi culoare cu sens unic de pătrundere spre coşul orădencelor şi meciul se termină fără emoţii.

Marcatoare de top: CSM Oradea – S. Ashford, 24 puncte; CS Universitatea – S. Cadjo, 18 puncte.

Clasamentul locurilor 1-3 arată acum astfel:

Loc Echipa P
1. Univ Goldis ICIM Arad 41
2. CS Universitatea Alba Iulia 40
3. CS Municipal Targoviste 39

 

Etapa viitoare începe joi (27 febr.), SC U Alba Iulia jucând acasă cu SCM Craiova, continuă cu deplasarea lui Goldiş Arad la Nova Vita vineri (28 febr.), apoi cu restul partidelor în 1 şi 2 martie.

Alte știri din Baschet